No SSO cookie

De acum puteti plati rovinieta prin SMS

voteaza
(5/ 1)
De acum puteti plati rovinieta prin SMS
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta veste si cum puteti sa achizitionati rovinieta prin SMS.

 
 

Iata o veste buna pentru toti soferii din Romania. E bine sa stiti ca de saptamana trecuta puteti plati rovinieta prin intermediul serviciului de mesaje scurte (SMS).

Acest serviciu este valabil doar in reteaua Orange in momentul de fata. Numarul alocat este 7500 si veti plati 5 eurocenti per mesaj. Serviciul este disponibil ca urmare a intrarii in vigoare a prevederilor unui ordin dat de Ministrul Transporturilor.

Conform celor de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), plata poate fi efectuata in acest mode numai de catre utilizatorii romani si numai pentru perioada minima de utilizare.

Serviciul a fost dezvoltat de CNADNR in colaborare cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale si cu cei de la Orange. Costul emiterii rovinietei prin intermediul SMS este de 2,74 euro si are o durata de valabilitate de sapte zile.

De mentionat e ca in cazul vehiculelor de transport marfa cu masa mai mare sau egala cu 12 tone, pretul rovinietei este de 9,43 euro pe zi.

O initiativa buna si de laudat. O modalitate usoara de a achizitiona celebra rovinieta. In continuare noi va invitam sa ne lasati impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2043 :: 22.11MB