No SSO cookie

Clip promotional Subaru BRZ Concept

voteaza
(0/ 0)
Clip promotional Subaru BRZ Concept
Noutati-auto · · 5 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fotografii cu Subaru BRZ la Salonul Auto de la Los Angeles si un video promotional.

 
 

Mult asteptatul Subaru  BRZ Concept si-a facut debutul ieri, la Salonul Auto de la Los Angeles 2011. Peste 2 saptamani, in Japonia, Subaru va prezenta modelul de productie, iar in primavara anului viitor acesta va merge la vanzare.

BRZ este rezultatul colaborarii dintre Toyota si Subaru si imparte aceeasi platforma cu Toyota FT-86, dar si cu Scion FR-S. Toate cele trei modele folosesc acelasi motor Subaru de 2.0 litri, modernizat cu injectie directa Toyota D-4S.

Subaru BRZ foloseste o cutie de viteze manuala cu sase viteze, facand transferul puterii  la rotile din spate. Ramane de vazut daca Subaru va oferi, de asemenea, o transmisie automata cu sase viteze, la fel ca Toyota FT-86.
BRZ si FT-86 sunt asemanatoare, dar exista si unele diferente, cum ar fi botul masinii si spatele.

Cu toate acestea, la LA Auto Show, conceptul BRZ a avut in plus un aero kit care aduce un nou spoiler frontal mai jos si o aripa spate mai mare, impreuna cu un acoperis din fibra de carbon.

Prototipul este finisat in culoarea traditionala Subaru, albastru. Conceptul BRZ dispune de jante de 18 inch din aliaj, imbracate in anvelope de inalta performanta, de  215/45R18 pe fata si 225/45R18 pe spate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (5)

scris de carmenflorin

Asa cum este, e o masina minunata ! Am mare incredere ca Subaru va acude acest coupe si in Romania !

scris de sims

adevarata masina

scris de ovyy

Citind mai mult despre acest concept, am inteles ca Subaru BRZ STI este realizat in colaborare cu Toyota, iar contributia Subaru consta in partea mecanica - motorizarea.

scris de cameluss

abia astept sa-l vad life pe Subaru BRZ Concept ,,

scris de ovyy

Subaru a promis ca va aduce, in decembrie, la Tokyo Auto Show, versiunea de serie a conceptului Subaru BRZ. Felicitari autorului articolului ca nu a fost omis si acest concept destul de reusit.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
3.4171 :: 17.82MB