No SSO cookie

Paris 2012 - Citroen DS3 Cabrio

voteaza
(5/ 1)
Paris 2012 - Citroen DS3 Cabrio
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Citroen recomanda noua tendinta in moda auto franceza: "Placere non-stop" cu noul DS3 Cabrio.

 
 

Citroen imbogateste linia DS cu un nou model. In cadrul Salonului Auto de la Paris, marca prezinta noul Citroen DS3 Cabrio, care se remarca prin arhtitectura inteligenta ce transforma calatoria la bordul acestui cabriolet intr-o adevarata placere, profitand in acelasi timp de orice raza de soare.

Citroen DS3 Cabrio este, in primul rand, un adevarat DS3, detinand toate atuurile modelului care-i sta la origine, precum designul indraznet, rafinament pana la ultimul detaliu si placerea la volan.

CITROEN a ales o solutie tehnica moderna pentru a sublinia caracterul unic al modelului si pentru a retine toate senzatiile rutiere oferite de modelul original. Contribuind la efortul de personalizare, sunt disponibile trei variante de soft top: negru, albastru Infini si DS Monogramme. DS3 cabrio conserva si nivelul de sofisticare al liniei DS, cu semnatura luminoasa 3D inovatoare si un sistem original de deschidere a portbagajului.

DS3 Cabrio aduce o schimbare in segmentul cabrio prin 3 atribute unice:
-    Plafonul retractabil electric pana la viteza de 120 km/h
-    5 locuri reale oferite
-    Cel mai mare portbagaj din segment

DS3 Cabrio, produs la uzina Poissy din Franta, va fi lansat la inceputul lui 2013. O versiune care emite doar 99 g/km de CO2 va fi disponibila inca de la lansare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3164 :: 19.96MB