No SSO cookie

Noile Citroen DS 3 şi DS 3 Cabrio

voteaza
(0/ 0)
Noile Citroen DS 3 şi DS 3 Cabrio
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cele două modele beneficiază de performanţe îmbunatatite, inclusiv de noua tehnologie de frânare Active City Brake, de noile motorizări Euro 6 dar şi de noi opţiuni de personalizare.

 
 

DS 3 şi DS 3 Cabrio cutremură inca o data principiile recunoscute şi denotă tărie de caracter cu noua semnatura unică, high-tech.

Noua privire a modelului DS 3: senzuală si hipnotică
DS 3, primul model DS zdruncină ideile recunoscute. Design-ul, performanţa şi gama de personalizare au făcut din acesta un model cu adevărat emblematic, vândut în peste 300.000 exemplare de la lansare, 66% fiind către noi clienţi.
Modelele DS 3 şi DS 3 Cabrio vin echipate cu proiectoare ce combina tehnologiile LED si Xenon cu noii indicatori secvenţiali în premieră mondială. Noile proiectoare garantează modelului DS 3 o vizibilitate sporită, o calitate excepţională a luminii, fiind în acelaşi timp deosebit de odihnitoare pentru ochi. Cu o durată de viaţă de peste 20.000 ore, noile proiectoare de tip LED durează de 20 de ori mai mult faţă de cele cu halogen.
Noua semnatură luminoasă este completată de luminile de zi DRL cu LED integrate la nivelul prizelor de aer frontale, ceea ce conferă modelului DS 3 un caracter cu adevărat unic. Partea din spate a modelelor DS 3 şi DS 3 Cabrio integrează stopuri LED distinctive cu efect 3D, înfrumuseţate de logo-ul cromat DS aplicat pe un fond negru pentru un plus de rafinament.
Rafinament sporit
Pentru a păstra caracterul distinctiv dar şi pentru mai multă atractivitate, gama DS va propune acum noi oferte dar şi multiple tipuri de personalizare.
Motorizari noi deosebit de performante si eficiente
DS 3 si DS Cabrio se remarcă prin agilitatea remarcabilă garantată de cuplul excepţional la turaţii mici, deosebit de eficient în orice circumstante. Suspensia atent construită şi direcţia extrem de precisă, garantează o stabilitate maximă, oferind un plus de siguranţă şi control conducătorilor auto. Experimentaţi noi senzaţii la volan cu noua gamă de motorizări diesel şi benzina propuse de DS 3, conforme normelor Euro 6.
Echipamente moderne high-tech
DS 3 este recunoscut pentru confortul şi comoditatea celor 5 scaune ”adevărate” precum şi de portbagajul extrem de generos, cel mai mare din categoria sa atât la versiunile cabrio cât şi hatchback, la care se adaugă noi specificaţii deosebit de utile pe traseele urbane.
DS 3 si DS 3 Cabrio sunt primele modele ale grupului PSA care vin echipate cu tehnologia Active City Brake, un sistem automat de frânare, care previne coliziunile la viteză mică.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2980 :: 17.8MB