No SSO cookie

Campanie de lansare Lexus NX cu will.i.am

voteaza
(0/ 0)
Campanie de lansare Lexus NX cu will.i.am
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru campania de lansare a noului său SUV de clasă medie, NX, Lexus a început o colaborare cu will.i.am

 
 

La începutul lunii august Lexus Europe a anunțat un parteneriat creativ cu will.i.am, un artist inovator, un muzician și un antreprenor global. Ca parte a campaniei de lansare a noului și spectaculosului Lexus NX, câștigătorul premiului Grammy va conlucra cu marca premium japoneză a grupului Toyota pentru a conferi noi dimensiuni designului provocator şi tehnologiei avansate.

Anunțul marchează momentul inițial al unei colaborări unice, care va uni lumea muzicii cu cea a designului și tehnologiei. În cadrul campaniei, will.i.am va crea o viziune proprie asupra modelului NX, ce va fi dezvoltată într-o ediție limitată a acestui SUV premium din clasa medie. De asemenea, el va fi prezent în cea mai nouă reclamă TV a mărcii, care va fi lansată în toamna acestui an.

Pentru a marca începutul acestui parteneriat a fost lansat un scurt film de prezentare a colaborării, ce beneficiază de aportul cantautorului. Clipul dă viață piesei lui will.i.am “Dreaming about the Future”, care a debutat ca parte a lucrării mai ample a lui will.i.am, Pyramidi, de la expoziția “Barbican’s Digital Revolution” din Londra, lucrare realizată cu sprijinul Lexus. Ȋn fapt, piesa muzicală, care implică și participarea muzicianului brazilian Sérgio Mendes, reprezintă elementul central al captivantei lucrări de artă. Grafica animată, inspirată de pasiunea comună a lui will.i.am și a mărcii Lexus pentru designul unghiular, puternic, este de asemenea prezentă în acest scurtmetraj.

Ȋn spiritul filosofiei sale de marcă și a sloganului său, se pare că Lexus va continua să vină cu noutăți care să materializeze “Amazing in Motion” pentru fani și pentru publicul larg.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2030 :: 17.79MB