No SSO cookie

Lexus GX 470 a cistigat titlul "Masina 4x4 a Anului"

voteaza
(0/ 0)
Lexus GX 470 a cistigat titlul
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul Lexus Gx 470 a fost desemnat "Masina 4X4 a Anului 2003", distinctie acordata de catre revista americana 4-Wheel & Off-Road Magazine, informeaza un comunicat al companiei remis, vineri, site-ului www.masini.ro.

 
 
Este pentru prima oara in istoria de 21 de ani a competitiei cind marca japoneza a diviziei de lux Toyota cistiga acest premiu.
[poza1s]"Lexus GX 470 are multe inovatii tehnologice care au permis diferentierea sa de celelalte participante in competitie. Avantajele noilor terenuri de rulare controlate electronic si performantele motorului coroborate cu rafinamentul aspectului interior si luxul regasit in interior au propulsat acest vehicul in top", a spus editorul revistei 4-Wheel & Off-Road Magazine.
Decernarea premiului "Masina 4X4 a Anului" de catre revista amintita are un caracter mai special, deoarece, in cadrul competitiei, nu se face o separare intre clasele de vehicule 4X4, astfel in concurs intrind si SUV-urile, si masinile off-road si camionetele sau modelele full-size ale clasei compact.
[poza2d]Cistigatorul distinctiei este vehiculul apreciat ca fiind cel mai deosebit 4X4 model al anului. Lexus GX 470 s-a situat inaintea competitorilor sai in urma unui test de 1.000 de mile, pe un traseu care acopera toate varietatile de teren, de la sosea pina la teren accidentat.
De-a lungul traseului a fost analizat comportamentul suspensiilor, motorului, transmisiei si al cutiei de viteze.
Modelul GX este modelul de mijloc al celor de la Lexus, situat intre clasele RX si LX. Motorizarea acestui vehicul este asigurata de un propulsor de 4,7 litri V8, care produce 235 CP, insa cuplul dezvoltat este extrem de ridicat.
[poza3s]In ceea ce priveste echipamentul, modelul dispune de toate sistemele de control ale directiei, tractiunii frinarii si stabilitatii cunoscute, avind in plus un sistem de control al urcarii si coboririi pe diferite suprafete. Pretul modelului pe piata americana este cuprins intre 45.000 si 50.000 de dolari. Printre competitorii din acest concurs s-au numarat GMC Yukon XL, Chevrolet Silverado 1500, Lexus GX 470, Kia Sorento, Jeep Wrangler Rubicon, Hummer H2, Ford Excursion, Ford Explorer, Ford Expedition, Ford F-250 Super Duty, Ford FX4 Ranger, Ford FX4 F-150, Toyota 4Runner, Dodge Ram HD 3500 si Dodge Ram 2500.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

imi dati o poza cu masina daca aveti lexus tamponat

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1491 :: 17.76MB