No SSO cookie

Cadillac pretinde ca Escalade este mai greu de furat

voteaza
(0/ 0)
Cadillac pretinde ca Escalade este mai greu de furat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cadillac Escalade, tinta favorita a hotilor de masini, si-a imbunatatit sistemele de securitate.

 
 

Potrivit celui mai recent studiu al Highway Loss Data Institute, Cadillac Escalade este masina preferata de hoti. De fapt, Cadillac este in fruntea listei de mai multi ani.

Conform rapoartelor anterioare, Escalade este popular printre hoti nu doar pentru ca este o masina preferata de staruri, ci si din cauza unor defecte de securitate care au facut ca masina sa fie foarte usor de furat.

La scurt timp dupa publicarea rezultatelor din studiul lui HLDI, GM a dat o declaratie despre o serie de modificari aduse noului Cadillac Escalade pentru a scadea rata furturilor.

"Suntem pe care de a pune patru piese noi de "armura"pe Escalade, destinate  reducerii furturilor de vehicule", a declarat Bill Biondo, conducatorul departamentului de prevenire a furturilor la GM. "Suntem hotarati sa-i invingem pe hoti si  asteptam ca aceste noi sisteme de furt sa-i descurajeze, astfel sa reducem foarte mult rata furturilor de Escalade  si sa ajungem intr-o pozitie inferioara  pe lista HLDI", a adaugat Biondo.

Noul sistem de blocare al coloanei de directie, care a fost reintrodus in 2010 dupa ce fusese scos in 2006 pentru reducerea costurilor, a fost imbunatatit pentru noile Escalade.

GM ofera mai multe sisteme suplimentare de protectie, cum ar fi senzorul de inclinare care  declanseaza o alarma daca vehiculul este ridicat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1816 :: 17.78MB