No SSO cookie

GM renunta la crossoverul hibrid pe platforma Cadillac SRX

voteaza
(0/ 0)
GM renunta la crossoverul hibrid pe platforma Cadillac SRX
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors a anuntat ca a renuntat la dezvoltarea hibridului premium bazat pe platforma lui Cadillac SRX deoarece modelul nu ar fi viabil financiar. 

 
 

Noul crossover hibrid plug-in urma sa utilizeze tehnologia lui Chevrolet Volt, insa la momentul in care modelul ar fi fost lansat pe piata, platforma SRX ar fi fost deja depasita.

Pe de alta parte, potrivit oficialilor citati de agentiile internationale de presa, proiectul ar putea reveni in curand pe planseta, utilizand o alta platforma de constructie.

Kevin Kelly, unul dintre purtatorii de cuvant ai lui GM, a refuzat sa comenteze aceasta posibilitate. “Nu voi discuta pe tema produselor specifice sau a momentelor la care va fi aplicata tehnologia Volt in viitor. Voi spune insa ca privim aceasta tehnologie ca avand in continuare potential,”, a spus Kelly.

Foto: Cadillac Provoq Concept


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1481 :: 17.78MB