No SSO cookie

Cabriolet, Limuzină sau Yacht?

voteaza
(0/ 0)
Cabriolet, Limuzină sau Yacht?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iată  ce se întâmplă atunci când o Limuzină, un Cabriolet şi un Yacht se întîlnesc.

 
 

În prezent,  pe piaţă auto s-ar putea crede că nu există noi nişe de explorat. Ei bine, e destul de adevărat, cu excepţia celei găsite de echipa foarte inventive de la Gray Design din Suedia.


Intra in lumea Craft Strand Limousine Beach Cruiser, un vehicul care arata ca un crossover, intre o limuzina, un model decapotabil şi un iaht.

Strand Craft a fost conceput pentru lanţuri hoteliere de lux dispuse să le ofere clienţilor lor servicii premium. Mai precis, pentru a transporta şase pasageri de la hotel la cea mai apropiată plajă cât mai repede şi cât mai confortabil.

Lucrată de Strand Craft, producător de bărci de lux, Limousine Beach Cruiser este concepută pentru părţile însorite ale lumii.

Masina ( sau ar trebui să spunem yacht?) dispune de un acoperiş de pânză, cu  insertii din lemn şi crom.  De asemenea, are un interior mai extravagant, cu piele Alcantara, aluminiu, crom, un panou de instrumente Breitling cu cristale Swarowski.


Pentru a distra pasagerii până când ajung la plaja, Limousine Beach Cruiser este echipat cu un sistem de 15 boxe sunet Naim, cu un amplificator de 1100 W pentru a asigura cea mai buna calitate audio chiar şi atunci când acoperişul de pânză este deschis. În cele din urmă, masina este propulsata de un motor Chevrolet de 6.0 litri V8,  cu 400 de cai putere, suficient pentru a oferi masinii o viteza maxima de 220 km / h. Unitatea cu opt cilindri este conectată la un sistem Haldex bazat pe tractiune integrala.
Nu există informaţii despre  preţ, dar dacă nu deţineţi un hotel de lux  pe plajă, probabil că nici nu vă va interesa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3802 :: 22.12MB