No SSO cookie

OFICIAL: Mercedes E-Klasse Limousine

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Mercedes E-Klasse Limousine
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes si Binz au creat o versiune de lux cui 6 usi si 7 locuri a modelului E-KLasse.

 
 

Mercedes a dezvaluit astazi noul E-Klasse Limousine, rodul colaborarii cu Binz. Binz este specializata in constructia de caroserii speciale iar in colaborare cu cei de la Mercedes au scos o versiune mai lunga cu 1.11 metri a modelului E-Klasse. A rezultat o limuzina de 5.98 metri, cu 6 usi si 7 locuri.

Noul Mercedes E-Klasse Limousine este un model foarte incapator pentru 7 persoane, in care a fost introddus un nou rand de scaune fara sa fie afectata carsoseriei si a sasiului. Asa cum era de asteptat, interiorul noului model a fost complet regandit, insa fara a afecta nivelul de confort si de lux existente pe modelul de baza.

Una dintre gaselnitele noului interior este posibilitatea de a modifica asezarea scaunelor astfel incat pasagerii din spate sa poata sta fata in fata.

Mercedes ofera optional mai multe niveluri de echipament de blindaj, un lucru extrem de cautat de clientii traditionali ai unor astfel de limuzine luxoase. Mercedes E-Klasse Limousine este disponibil in versiunile de motorizare E250 BlueEfficiency si pe benzina cu versiunile 350 CGI BlueEfficiency si E500.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2574 :: 17.79MB