No SSO cookie

Strand Craft 122: un yacht cu garaj incorporat

voteaza
(0/ 0)
Strand Craft 122: un yacht cu garaj incorporat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Strand Craft a realizat un studiu de caz bazat pe un yacht exclusiv si o supermasina de 800 CP.

 
 
Strand Craft 122 este un yach cu calitati sportive capabil de o viteza de 55 de noduri (102 km/h). Acesta este dotat cu materiale de cea mai inalta calitate, iar interiorul este realizat in stilul Art Deco.

Pentru a completa tabloul de yacht high end, Strand Craft 122 are de asemenea si un garaj incorporat pentru un supercar de 880 CP dotat cu un propulsor V12 capabil sa atinga 370 km/h. Supercar-ul va fi vandut impreuna cu yacht-ul.

Yachtul este dotat cu doua motoare Rolls Royce capabile sa dezvolte 14.000 CP. Lungimea yachtului este de 38 de m. Fiecare camera este dotat cu un televizor LED de 52" si cu sistem audio Bang Olufson. In ceea ce priveste pretul, Strand Craft nu a oferit inca informatii oficiale.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3232 :: 22.12MB