No SSO cookie

BMW, lider mondial in vanzari pe segmentul premium

voteaza
(0/ 0)
BMW, lider mondial in vanzari pe segmentul premium
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW conduce in topul mondial al vanzarilor din segmentul de lux, urmat de Audi.

 
 

BMW si-a adjudecat titlul de cel mai tare in vanzari, pe segmentul dn care face parte, dupa ce a avut cea mai de succes luna iulie din istoria sa. BMW a vandut 108.721 unitati in luna iulie 2011, in timp ce cresterea vanzarilor pentru primele sapte luni ale anului este de 17,9%, pentru intregul BMW Group.


Unul dintre cele mai bine vandute modele este X3. Vanzarile crossoverului compact au crescut cu 193,2%, ceea ce se traduce in 9.763 unitati comercializate numai in luna iulie. Si X5 si-a adus aportul la volumul total de vanzari, cu o crestere de vanzari ale modelului, de 51,7%, adica un total de 21.196 unitati.


Cu 106.000 unitati vandute in total, Audi nu este cu mult in urma, mai mult, cei de la Ingolstadt spera sa ajunga inaintea rivalilor bavarezi pana in anul 2015. BMW are ca tinta vanzarea a 1,6 milioane unitati pentru acest an, in timp ce Audi spera sa vanda 1,2 milioane. Mercedes-Benz este pe locul 3, cu 100.391 unitati comercializate in luna iulie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1716 :: 22.11MB