No SSO cookie

BMW i8 Concours d’Elegance Edition vândut la Pebble Beach

voteaza
(0/ 0)
BMW i8 Concours d’Elegance Edition vândut la Pebble Beach
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul unicat BMW i8 Concours d’Elegance Edition a fost prezentat de Jay Leno şi de Ludwig Willisch, preşedinte şi CEO BMW of North America

 
 

Sâmbătă seară, pe 16 august, pentru a sărbători sosirea revoluţionarului BMW i8 în SUA, Jay Leno şi Ludwig Willisch, preşedinte şi CEO BMW of North America, au prezentat un unicat, BMW i8 Concours d’Elegance Edition, care a fost licitat pentru 825.000 de dolari, inclusiv comisionul de licitaţie, la ediţia anuală Gooding & Company ce are loc la Pebble Beach. Acesta este un record mondial pentru modelul BMW i8.

Automobilul a fost vândut pentru o sumă de aproximativ şase ori mai mare decât preţul recomandat (135.700 de dolari), iar acest lucru s-a întâmplat înainte ca modelul să fie disponibil în showroomurile din SUA. În plus, BMW i8 Concours d’Elegance Edition este complet diferit de orice alt BMW i8 din lume. Încasările din vânzarea realizată de Gooding & Company, casa oficială de licitaţii a Pebble Beach Concours d’Elegance, vor fi direcţionate către Pebble Beach Company Foundation, care strânge fonduri pentru tinerii din Monterey County şi care acordă burse ce acoperă artele, sportul, ştiinţele mediului, organizaţiile educaţionale şi programele comunitare.

Modelul unicat BMW i8 Concours d’Elegance Edition dispune de culoarea BMW Individual Frozen Grey metalizat pentru exterior. Interiorul unic este tapiţat cu piele de culoare Dalbergia Brown, care a fost argăsită cu coloranţi derivaţi din extracte de plante. Tapiţeria este accentuată cu cusături de culoare BMW i Blue. Interiorul Pure Impulse Tera World include şi alte accente decorative în nuanţă BMW i Blue, printre care se numără şi centurile de siguranţă, dar şi cuvintele "BMW i8" brodate pe tetierele faţă. Câteva premiere pentru SUA au fost înregistrate odată cu prezentarea acestei ediţii speciale, printre care farurile laser - în curs de aprobare de către autorităţi -, cheia BMW i8 Display, precum şi prima staţie de încărcare BMW, ediţia profesională.

BMW i8 are şi alte note prin care se distinge ca un model unicat. Cuvintele "Pebble Beach Concours d’Elegance Edition" au fost gravate cu laser pe pragurile uşilor, iar o plachetă dispusă în portbagaj poartă semnăturile tuturor directorilor executivi BMW care au jucat un rol important în dezvoltarea i8.

BMW a livrat primele automobile sport hibrid plug-in BMW i8 în cadrul Pebble Beach Concours d’Elegance, unul dintre cele mai renumite concursuri de eleganţă auto din lume, care a avut loc la Carmel (California). Pentru a celebra revoluţionarul automobil sport realizat din fibră de carbon, renumitul Chef Thomas Keller a fost gazda unei cine intime la BMW Villa, unde invitaţii au fost câţiva dintre primii posesori ai modelului BMW i8. Pe lângă faptul că a fost gazdă cu această ocazie specială, Chef Keller, care a impus standardele în industria ospitalităţii cu restaurante precum Per Se din New York şi French Laundry în Napa Valley, s-a alăturat familiei BMW i după ce i-a fost livrat propriul BMW i8.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3693 :: 17.8MB