No SSO cookie

Bavaria Motors inaugureaza oficial noul centru din Constanta

voteaza
(0/ 0)
Bavaria Motors inaugureaza oficial noul centru din Constanta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 

Constanta: Bavaria Motors, parte a retelei de dealeri BMW in cadrul Automobile Bavaria

Group, a finalizat modernizarea centrului din Constanta. Centrul a devenit complet operational inca din luna februarie 2012, iar inaugurarea oficiala va avea loc pe 31 martie, odata cu prezentarea celor mai noi modele BMW, printre care se numara si noul BMW Seria 3, aflat la cea de-a sasea generatie.

”Investitia a fost necesara pentru a corespunde cat mai bine cerintelor clientilor si standardelor BMW,” a declarat Cristian Dinca, director general Bavaria Motors. ”Acum avem o sala de livrare noua si putem expune pana la opt masini in showroom. Avem o linie noua de ITP, vopsitorie proprie cu cabina de vopsit si spatii de pregatire si am dublat numarul locurilor in atelierul de mecanica,” a mai spus Dinca.

In urma modernizarii, punctul de lucru din judetul Constanta are o suprafata aproape dubla pentru expunerea masinilor, adica 700 de metri patrati de showroom. In ceea ce priveste partea de service, operatiunile de mecanica au alocata o suprafata de 650 de metri patrati, iar cele de tinichigerie – vopsitorie cumuleaza alti 525 metri patrati.

Inaugurarea oficiala a centrului din Constanta coincide cu prezentarea noului model BMW Seria 3 la nivel local. Cea de-a sasea generatie a celui mai bine vandut model BMW din toate timpurile va putea fi admirata la sediul Bavaria Motors in cadrul unui eveniment open doors, care se desfasoara pe 31 martie, intre orele 10:00 si 17:00.

BMW Seria 3 poate fi comandat la toti dealerii din reteaua Automobile Bavaria.

Centrul Bavaria Motors, situat pe DN2A km 201+880, la iesirea din orasul Constanta spre Ovidiu, a fost construit in anul 2002. Modernizarea punctului de lucru din judetul Constanta a durat aproximativ cinci luni si a facut parte dintr-un plan mai amplu de investitii la nivelul retelei Automobile Bavaria. Un alt exemplu in acest sens este punctul de lucru din Otopeni care a fost, de asemenea, complet modernizat si redeschis la finalul anului trecut.

”Intelegem sa investim in dezvoltarea dealerilor nostri pentru ca nu doar serviciile de vanzare sunt importante, ci si cele de post-vanzare. Am facut acest lucru aici la Constanta, dar si in Otopeni. Numai pentru modernizarea acestor doua unitati am alocat 5 milioane de euro,” a declarat Michael Schmidt, cel care a fondat grupul Automobile Bavaria in urma cu 18 ani.

Automobile Bavaria Group, cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, realizeaza peste 70% din vanzarile BMW din Romania. Grupul Automobile Bavaria a inregistrat anul trecut vanzari in crestere cu 18% si a depasit nivelul de 1.400 de autoturisme BMW comercializate la nivel naTional. Pentru acest an, grupul estimeaza o crestere de 10% a vanzarilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2263 :: 17.79MB