No SSO cookie

Cum a fost weekendul Bavaria Fest 2011

voteaza
(0/ 0)
Cum a fost weekendul Bavaria Fest 2011
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Weekendul 3-4 septembrie a adus Oktoberfest-ul la Bucuresti.

 
 

In spiritul tipic bavarez, cu bere, wurst, kartoffel salat, fanfara bavareza si bineinteles cu mandria Bavariei, Bayerische Motoren Werke, inclusiv varul mai mic din bunici britanici, MINI, Automobile Bavaria, sediul din Baneasa, a oferit, sub forma de eveniment "porti deschise" un weekend de neuitat.

Si ca sa nu uitam latura comerciala, Automobile Bavaria s-a straduit din plin sa tina departe de ochii presei BMW Seria 1, pe care-l avea sub forma a doua exemplare, ascunse intr-o aripa a show-roomului, undeva la etajul 1, insa n-a precupetit niciun efort pentru a ne aduce la cunostinta ca detin o locatie BMW Premium Selection, plina de masini in cautare de noi proprietari.

Buzdugan si Morar, gazdele matinalului de la Radio Zu, au facut tot ce le-a stat in putinta, au organizat tombole, au dat premii si pana la urma, treaba n-a fost chiar degeaba. Din sursele noastre am aflat ca Automobile Bavaria a reusit sa vanda 5 vehicule, pe durata weekendului bavarez. E mult, e putin? Pe praful asta, pe timp de criza, orice e mult si nimic nu e putin.

Publicul a fost tinut in priza de evolutiile lui Igor Obu, pe o bicicleta, evident marca BMW. La show-ul sau s-a alaturat la un moment dat si Ilie Nastase, personalitate care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Claudiu David, Certified BMW Trainer, a explicat de ce sistemul BMW 4x4 este unic in lume si atat de deosebit, exemplificand cu un X5 si un Countryman All4.

Iar pentru cei care iubesc masinile, insa weekendul inseamna bere, gratar si relaxare, Automobile Bavaria a adus rauri din acest lichid atat de indragit, dar si munti de carnati, salata bavareza din cartofi, cafele, racoritoare, dulciuri si alte bunatati.

Copii au avut parte de sedinte gratuite de face painting, intr-un spatiu dedicat lor, unde pirati, zane, printese si un magician, s-au dat cu totii peste cap sa le fie pe plac celor mici.

La eveniment au participat mai multe celebritati, atmosfera a fost calda si primitoare, iar pentru cei care ati ratat Bavaria Fest-ul, va oferim o galerie foto epica si cuprinzatoare, de la fata locului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
7.6265 :: 17.84MB