No SSO cookie

AutoItalia si-a schimbat conducerea

voteaza
(0/ 0)
AutoItalia si-a schimbat conducerea
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

AutoItalia Grup are un nou sef, Rennen Zunder, care a anuntat noul target al grupului: 4,5% din cota de piata romaneasca.

 
 

Rennen Zunder, un canadian in varsta de 55 de ani, a preluat astazi conducerea Grupului AuoItalia. Evenimentul, care a avut loc in prezenta presei, a coincis cu prezentarea intregului portofoliu al AutoItalia Grup, precum si a targetului companiei pe urmatorii ani. Prima piatra de hotar va fi atingerea cotei de 4,5% din piata auto romaneasca, ceea ce ar insemna o crestere cu 1,2% fata de cota prezenta.

La eveniment au fost prezentate toate noile intrari pe piata din Romania: Fiat 500 Cabrio, Infiniti M Hybrid, noua Lancia Thema, Fiat Freemont, alaturi de cate un exemplar al fiecarei marci din portofoliu.

Trebuie spus ca la aceasta ora, AutoItalia Group detine urmatoarele marci in curtea proprie, fiind reprezentant oficial al lor in Romania: Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Infiniti, Maserati si Jeep.

Grupul Levi a preluat conducerea AutoItalia in mai 2011 si de atunci rezultatele sunt deja substantiale. Media vanzarilor de masini noi in perioada mai-octombrie a crescut cu 82% fata de primele 4 luni ale acestui an, de la 168 la 306 masini lunar.
De asemenea, vanzarile de piese de schimb au crescut cu 21% in aceeasi perioada.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de carmenflorin

pentru a ajunge sus trebuie sa-ti cauti echipa cea mai buna, acum ramane de vazut daca au reusit

scris de sims

sa vedem daca vor reusi sa-si atinga cota

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3163 :: 22.13MB