No SSO cookie

Atentie! Din 2013 inmatricularea va fi imposibila fara un certificat de conformitate

voteaza
(5/ 1)
Atentie! Din 2013 inmatricularea va fi imposibila fara un certificat de conformitate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta stire de maxim interes. Daca doriti sa va achizitionati o masina in 2013, atunci trebuie sa cititi mai departe.

 
 

Incepand de anul viitor, persoanele fizice si cele juridice care vor achizitiona autovehicule noi, aflate la prima inmatriculare, vor primi Cartea de Identitate doar in momentul in care vor prezenta Certificatul de Conformitate.

Trebuie sa stiti ca in momentul achizitionarii unui autovehicul nou, dealerul este obligat sa va elibereze Certificatul de Conformitate pe loc. Acesta va atesta ca vehiculul este in conformitate cu toate prevederile legislative in vigoare. Inmatricularea va fi imposibila in cazul in care va lipseste acest document. Va spunem din nou, acest lucru este necesar doar pentru autovehiculele noi. Exista insa si cateva exceptii de la caz. Nu vor avea nevoie de un Certificat de Conformitate anumite autovehicule de transport marfa sau persoane, precum si diverse remorci.

Poate va intrebati ce faceti daca achizitionati o masina nou dintr-o alta tara. Ei bine, va trebui sa procedati la fel. Veti fi nevoit sa cereti certificatul de la comerciantul respectiv.

Decideti voi cat de buna sau cat de rea este aceasta normativa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1683 :: 17.79MB