No SSO cookie

Suzuki Romania pregateste noul Swift Sport pentru debutul in raliuri

voteaza
(5/ 1)
Suzuki Romania pregateste noul Swift Sport pentru debutul in raliuri
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Noul Suzuki Swift Sport se pregateste pentru debutul in 2013 in CNRD

 
 

Suzuki Romania continua sustinerea Campionatului National de Raliuri Dunlop
Pentru al doilea an consecutiv, Suzuki Romania este partener al Raliului Tara Barsei
Noul Suzuki Swift Sport se pregateste pentru debutul in 2013 in CNRD

Raliul Tara Barsei se numara printre cele mai asteptate etape din calendarul sezonului 2012 al Campionatului National de Raliuri Dunlop, oferind unele dintre cele mai incitante probe atat pentru echipaje, cat si pentru public. Unul dintre cele mai spectaculoase momente ale celor doua zile de competitie o va reprezenta cu siguranta Superspeciala Dunlop. Vineri, 7 septembrie, incepand cu ora 20:44, concurentii vor lua startul pe aceasta proba la lumina proiectoarelor speciale, organizata in premiera in campusul universitar din Brasov.

Suzuki Romania va oferi un sprijin activ in organizarea cat mai buna a acestui spectacol sportiv. Pentru al doilea an consecutiv, Suzuki Romania este partener oficial al raliului si va pune la dispozitia organizatorilor, prin dealerul local Arinovis Motors, 10 autoturisme de teren si de oras.

Anul acesta, Suzuki Romania si-a facut si mai simtita prezenta in campionat cu ajutorul modelului Suzuki Swift Sport. Masina se afla intr-un amplu si continuu proces de modificare. Prima aparitie pe probele speciale din Romania a fost facuta la Raliul Sibiului, etapa inscrisa in premiera in calendarul Intercontinental Rally Challenge, unde a fost pilotata de multiplul campion national Titi Aur. La Raliul Tara Barsei, programat intre 7 si 8 septembrie, modelul Suzuki Swift Sport va evolua in calitate de deschizator, echipajul fiind format din Razvan Trisnevschi si Codrut Arsenescu.

Acestia sunt de fapt pasii pregatitori pe care Suzuki Romania ii face cu intentia de a inscrie acest model in sezonul 2013 al Campionatului National de Raliuri Dunlop, detaliile privind componenta echipajului sau clasa la care va fi inscrisa urmand sa fie comunicate ulterior.

Automobilul se afla in plin proces de modificare pentru a respecta regulamentele campionatului intern si pentru a oferi performante cat mai ridicate. Modelul Swift Sport pregatit de Suzuki Romania pentru raliuri a trecut printr-o serie de modificari specifice. Dupa ce masa totala a masinii a fost scazuta prin inlaturarea unor elemente de la interior, precum bancheta spate si capitonaje, au fost instalate elemente specifice raliurilor: roll-cage, volan si scaune sport, centuri de siguranta in sase puncte, instalatia automata de stingere a incendiului, etc.

Motorul, cutia de viteze si ambreiajul au ramas momentan in configuratia de serie. Noul Swift Sport, pregatit pentru raliuri in Romania, a mai primit un sistem de evacuare sport in spatele catalizatorului cu toba finala sport, suspensii pentru macadam si jante de aliaj cu diametru de 15 inci.Toate aceste modificari vor ajuta masina sa valorifice veleitatile sale dinamice, pentru care si-a si castigat reputatia in segmentul hatchback din clasa mica.

Asadar, vineri 7 septembrie si sambata 8 septembrie, puteti urmari evolutia noului Suzuki Swift Sport in Raliul Tara Barsei. Pentru a ramane la curent cu activitatea Suzuki Romania si cu implicarea sa in Campionatul National de Raliuri Dunlop puteti vizita site-ul oficial www.suzuki.ro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2530 :: 22.12MB