No SSO cookie

Anderson tuneaza Ferrari 458 Italia

voteaza
(0/ 0)
Anderson tuneaza Ferrari 458 Italia
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german Anderson isi arata iubirea pentru Ferrari 458 Italia

 
 

Imbunatatirea unei supermasini nu este un lucru prea simplu. Tunerul german Anderson a decis sa incerce totusi, cu un Ferrari 458 Italia, printr-o editie speciala Carbon.

Desigur, punctul culminant al tuningului este fibra de carbon. Acoperirea cu fibra de carbon include spoilerul fata, marginile laterale,  eleronul spate, prizele de aer al motorului, grilele de admisie a aerului si grila de ventilatie fata.

In plus, firma de tuning a folosit acelasi material usor si pentru acoperis, capota, oglinzi, manerele portierelor, capacul portbagajului, difuzor spate si chiar si pe ornamente si pe spitele jantelor din aliaj.

Specialistul de tuning a folosit un software pentru a regla motorul V8 al Ferrari 458  Italia si un sistem de evacuare care sporeste randamentul la 623 de cai.

Printre upgrade-urile suplimentare, firma germana ofera un kit de suspensie coborata si  jante din aliaj usor de 21 inch, cu anvelope low-profile 255/30 pe fata si 335/25 pe spate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de carmenflorin

o masina foarte frumoasa, oricum italienii le au cu design-ul

scris de sims

si cam care ar fi valoarea acestei masini tunate?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4836 :: 22.19MB