No SSO cookie

VIDEO: Cum sa faci un Ferrari 458 Italia sa arate groaznic

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Cum sa faci un Ferrari 458 Italia sa arate groaznic
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lampile LED sunt uneori o inovatie benefica, alteori insa, NU!

 
 

Lampile electrice conventionale sunt atat de depasite in ziua de azi! Viitorul este deja prezent, iar lampile LED (Light-emitting diodes) se gasesc aproape peste tot.

Acestea au patruns, cum era de asteptat, si in lumea industriei auto, unde producatorii le ofera fie in varianta standard, fie optional, pe aproape toate modelele de pe piata.

Insa nu numai producatorii de automobile au inclus in oferta lor lampile LED. Industria de tuning a simtit momentul si a inclus aceasta tehnologie in oferta, cu rezultate mai mult sau mai putin decente. Insa deseori, aici vorbim despre o jucarie noua in mainile unor copii mari. Sipentru cine nu crede, iata un exemplu elocvent, care ilustreaza nu numai cele afirmate mai sus, dar si cel mai epic mod de a face un Ferrari 458 Italia sa arate ca naiba! Si desi nimeni nu credea ca un supercar al Calutului Cabrat poate fi considerat vreodata urat, iata ca se adevereste zicala "never say never!".

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1608 :: 17.78MB