No SSO cookie

Anderson Germany lanseaza Audi A8 Venom Edition

voteaza
(0/ 0)
Anderson Germany lanseaza Audi A8 Venom Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german Anderson a creat o limuzina Audi A8 gri intunecat cu 442 CP.

 
 

Chiar daca A8 nu este la fel de popular ca BMW Seria 7 si Mercedes-Benz S-Klasse pe scena tuningului german, oferta Audi in sectorul limuzinelor de lux are cu siguranta fanii sai.

Cea mai recente creatie este numita Audi A8 Venom Edition si este facuta de tunerul Anderson Germany.
Primul lucru pe care il veti observa la masina este culoarea gri metalic cu grila fata, emblemele si ghidajele de usa finisate in negru lucios. Tema intunecata continua cu geamurile si luminile fumurii.

Aspectul A8 este imbunatatit printr-un pachet aero nou, ce cuprinde spoilere fata si spate, praguri laterale si extensii aripi fata cu prize de aer. Anderson Germany a adaugat, de asemenea, lumini de zi cu LED, oglinzi din fibra de carbon si jante din aliaj de 22 inch incaltate cu pneuri de 265.

Nu avem poze de interior, dar Anderson Germany ne spune ca panourile portierelor, consola centrala si noul volan sport sunt imbracate in fibra de carbon, in timp ce scaunele sunt imbracate intr-un amestec de piele si Alcantara gri.

Modificarile de performanta includ un nou sistem de evacuare cu un catalizator de curse, precum si un filtru de aer sport si un software optimizat pentru motorul de 4.2 litri V8, care livreaza acum  442 CP (de la 350 CP), plus o suspensie sport coborata.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2966 :: 17.79MB