No SSO cookie

Al doilea Teaser Eterniti Hemera

voteaza
(0/ 0)
Al doilea Teaser Eterniti Hemera
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Eterniti Hemera se pregateste de debutul de la Frankfurt.

 
 

Eterniti Motors, noua companie auto britanica, isi va face debutul public la Salonul Auto International de la Frankfurt, saptamana viitoare.

Eterniti Motors a prezentat cel de-al doilea teaser al primei masini a companiei, SUV-ul de lux Eterniti Hemera.
Hemera va fi primul Super-SUV din lume, oferind noi niveluri de lux, spatiu si performanta intr-un SUV, creand o noua nisa.

Acesta va avea spatele ca al unei limuzine, inclusiv scaune duble rabatabile, iPad, racitor de bauturi.  Avand dimensiuni compacte, robustete si performante dinamice, acest 4x4 este, de asemenea, practic si usor de condus.

Hemera va fi expus  la Frankfurt ca prototip, productia si livrarile urmand sa inceapa in 2012. Masina foloseste cea mai noua generatie de platforme disponibila, un sasiu reconstruit, panouri din carbon.

Echipa de ingineri este condusa de Alastair MacQueen, care a fost responsabil pentru dezvoltarea supermasinii Jaguar XJ220 si care a castigat la Le Mans atat cu Jaguar cat si cu Bentley.

Eterniti are, de asemenea, propriul sofer de Formula 1, Johnny Herbert.  Johnny va avea o implicare activă in dezvoltarea de vehicule Eterniti si va fi si ambasadorul  brandului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2745 :: 22.11MB