No SSO cookie

Noul BMW Alpina B6 Bi-Turbo vine la Frankfurt

voteaza
(0/ 0)
Noul BMW Alpina B6 Bi-Turbo vine la Frankfurt
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german Alpina aduce la Frankfurt un BMW B6 Bi-turbo cu 507 CP.

 
 

De mai bine de patru decenii, casa de tuning Alpina aduce modificari automobilelor BMW.

Producatorul de automobile de lux bavarez are o relatie stransa cu tunerul, mergand pana la  distribuirea modelele de inalta performanta prin intermediul retelei sale oficiale.

Crearea celei mai noi Alpina B6 este Bi-Turbo Cabrio se bazeaza pe cel mai recent BMW Cabrio Seria 6, care va avea premiera mondiala la Salonul auto de la Frankfurt.

Alpina B6 Bi-Turbo Cabrio are un motor  modificat  de 4.4 litri twin-turbo  V8, capabil sa ofere 507 de cai putere si  700Nm cuplu maxim, livrate intre 3.000 si 4750 rpm.

Puterea este directionata catre rotile din spate prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte.  Alpina B6 ajunge de la 0-100km/h   in 4,8 secunde si la o viteza maxima de 311 kilometri pe ora, cu un consum de combustibil combinat de 10.9lt/100km pentru modelul Convertible.

Prin comparatie, Cabrioletul din fabrica  650i, are  un V8 de 4.4 litri turbo, ce produce 407 CP si 600Nm cuplu maxim.  Acesta  ajunge de la 0-100 km/h in 5.0 secunde si o viteza maxima limitata electronic de 250 km/h, iar consumul mediu este de 10,7 l/100 km. Impreuna cu modificarile de propulsie, Alpina monteaza jante din aliaj Multispoke, spoiler fata si spate, piese in interior facute la comanda.

Modelul Cabrio B6 Bi-Turbo va fi urmat in curand de catre modelul coupe.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2682 :: 17.79MB