No SSO cookie

Accesoriile adecvate pot transforma și mașinile sport în mașini de familie

voteaza
(0/ 0)
Accesoriile adecvate pot transforma și mașinile sport în mașini de familie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Poți călători cu familia și poți transporta toate bagajele în siguranță fără să te gândești la spațiu

 
 

Poți călători cu familia și poți transporta toate bagajele în siguranță fără să te gândești la spațiu în Porsche 911 coupé. Acest lucru a fost demonstrat recent de producătorul de automobile, testând un Porsche 911 Carrera S în centrul de testare Aldenhoven.

Porsche 911 a fost testat cu bagaje pe plafon, printre acestea aflându-se atât biciclete cât și snowboard-uri. Pe lângă bagajele de pe plafon, în mașină se aflau și 4 valize. Transportarea acestor bagaje este acum posibilă utilizând sistemul pentru transport numit Porsche Tequipment, sistem care transformă modelul Porsche 911 într-un automobil cu mult spațiu pentru depozitarea bagajelor.

Fiecare Porsche 911 este echipat din fabrică cu acest sistem. Acesta este construit pentru a transporta suporturi de biciclete, suporturi pentru ski/snowboard-uri și alte bagaje necesare. Spațiul total disponibil pentru depozitare este de 455 l. Pe capota unui 911 se pot transporta până la 3 biciclete, iar pentru vacanțele de iarnă, spațiul permite transportarea a patru perechi de ski-uri sau a patru snowboard-uri.

Pentru toate modelele 911, Boxster și Cayman, Porsche pune la dispoziție șase modele diferite de scaune pentru copii. În total, peste 300 de dotări opționale pentru toate modelele Porsche sunt disponibile.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3209 :: 22.14MB