No SSO cookie

Primul lot de Porsche Carrera GT va fi disponibil în toamna

voteaza
(0/ 0)
Primul lot de Porsche Carrera GT va fi disponibil în toamna
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche intenţionează să producă, în prima fază, un lot de 1.500 de unităţi ale performantului model Carrera GT, lansat săptămâna trecută la Salonul Auto de la Geneva, informează publicaţia Automotive News.

 
 
[poza1s]Carrera GT va fi disponibil la un preţ de pornire de 390.000 de euro, prima maşină disponibilă pentru piaţă urmând a fi livrată în toamna acestui an. Cea mai mare parte a clienţilor acestui prim lot de 1.500 de unităţi este din Statele Unite, în timp ce Germania este a doua piaţă.
Planul original de producţie al specialiştilor de la Porsche prevedea vânzări minime de 1.000 de unităţi, pentru ca acest model să fie fezabil din punct de vedere economic. Producţia de început a fost stabilită la 1.500 de unităţi, întrucât un număr de 1.000 de clienţi şi-au arătat deja interesul pentru Carrera GT, unii dintre ei plătind chiar avansuri substanţiale.
[poza2d]Uzina în care va fi asamblat acest model a fost stabilită la Leipzig, în Germania. Ediţia limitată a acestui model va fi completată, în producţie de serie, până în luna decembrie a anului 2005.
Carrera GT este propulsat de un motor de 612 CP, cu o capacitate de 5.7 litri. Motorul este de tip V-10 neaspirat, situat în spatele cockpit-ului. Maşina poate atinge o viteză de 330 km/h şi este capabilă să accelereze de la 0 la 200 km/h în 9,9 secunde….
[poza3s]Caroseria modelului este în cea mai mare parte fabricată din fibre de carbon ultrauşoare, ranforsate cu plastic dur. De asemenea, greutatea pieselor interioare este substanţial redusă, precum, spre exemplu, cea a scaunelor, care cântăresc jumătate faţă de produsele convenţionale.
Un alt component folosit din plin este magneziul, în principal pentru componentele din consola centrală. Carrera GT este, printre altele, prima maşină care foloseşte în structura sa materiale compozite ceramice.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2553 :: 22.15MB