No SSO cookie

Whitmarsh: Fanii vor curse cu final neasteptat

voteaza
(0/ 0)
Whitmarsh: Fanii vor curse cu final neasteptat
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Martin Whitmarsh a comentat situatia depasirilor si a modificarilor de regulament din Formula 1, declarand ca depasirile sunt destul de multe si acum si vor fi si mai multe in curand, dar ca schimbarile de regulament nu trebuie sa intreaca masura si sa faca depasirile prea facile.

 
 
Martin Whitmarsh, managerul general al echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, a declarat ca este increzator ca fanii sportului vor primi spectacolul pe care si-l doresc si ca depasirile vor fi mai usor de realizat in curand. Astfel, Whitmarsh spune ca are incredere in noul eleron reglabil pentru sporirea depasirilor, dar ca, daca acesta nu va da rezultatele scontate, se vor opera alte modificari care vor aduce pana la urma spectacolul inapoi in F 1.

In afara eleronului spate reglabil, care va debuta in Formula 1 la inceputul sezonului 2011, Federatia Internationala de Automobilism a operat si alte modificari in incercarea de a face acest sport mai agreabil pentru telespectatori. Printre acestea se numara si reintroducerea sistemului KERS, sistem care ofera un plus de energie masinilor imediat dupa momentele de franare.

Cu toate aceste modificari, exista inca temeri ca depasirile nu vor fi atat de numeroase pe cat este asteptat sau ca sportul ar putea deveni artificial, in conditiile in care multi piloti ar astepta ultimul tur pentru a se folosi de eleron si a depasi. Whitmarsh crede totusi ca aceste temeri sunt nefondate.

Pe de alta parte, managerul McLaren a declarat ca ar trebui sa se traga o linie in privinta modificarilor de regulament, pentru a nu se ajunge in situatia in care depasirile sa fie prea facile, iar invingatorii sa fie stiuti dinainte. In plus, Whitmarsh a tinut sa sublinieze ca manevrele de depasire nu au fost atat de putine pe cat spune lumea, Lewis Hamilton efectuand numai in primele patru curse ale sezonului 2011 39 de astfel de manevre.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1084 :: 22.18MB