No SSO cookie

Michael Schumacher a făcut progrese

voteaza
(0/ 0)
Michael Schumacher a făcut progrese
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Doctorul Jean-Francois Payen, care l-a tratat pe Michael Schumacher după accidentul de schi suferit la sfârșitul anului trecut, a anunțat că multiplul campion mondial de Formula 1 a făcut progrese, însă recuperarea ar mai putea dura câțiva ani.

 
 

"Am observat unele progrese, însă mai are nevoie de timp. Fiind la el acasă, Michael Schumacher se află în condiții foarte favorabile care să-i faciliteze recuperarea. Nu se mai află în comă, însă trebuie să avem răbdare. Suntem pe o scară care va dura între unu și trei ani", a declarat doctorul Payen pentru postul francez de radio RTL.

Jean-Francois Payen, șeful serviciului de anestezie-reanimare al Spitalului universitar din Grenoble, s-a ocupat timp de cinci luni și jumătate de Schumacher, după accidentul suferit pe pârtia de schi din stațiunea Meribel, în Alpii francezi, pe 29 decembrie 2013.

Chiar dacă fostul pilot german, în vârstă de 45 ani, a revenit între timp la locuința sa din Gland (Elveția), după o trecere pe la clinica din Lausanne, profesorul de medicină din Franța continuă să-l viziteze pe septuplul campion mondial.

VIA AGERPRES

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1530 :: 17.78MB