No SSO cookie

Sutil si di Resta, confirmati la Force India

voteaza
(0/ 0)
Sutil si di Resta, confirmati la Force India
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Adrian Sutil si Paul di Resta vor fi cei doi piloti titulari ai teamului de Formula 1 Force India in 2011, in timp ce Nico Hulkenberg va indeplini rolul de pilot de teste si de rezerva.

 
 
Echipa de Formula 1 Force India a anuntat in sfarsit in mod oficial numele pilotilor care vor concura pentru aceasta in sezonul 2011. Astfel, pilotii titulari vor fi Adrian Sutil si Paul di Resta, in timp ce pilot de teste si de rezerva va fi germanul Nico Hulkenberg. In aceste conditii, Vitantonio Liuzzi va ramane pe dinafara, in ciuda faptului ca acesta avea un contract semnat cu echipa, valabil in 2011.

Di Resta, in varsta de 24 de ani, a impresionat in campionatul F3, unde, in urma cu cativa ani, a reusit sa-l invinga pe actualul campion mondial din F1, Sebastian Vettel. In 2010, britanicul a participat in opt randuri la sesiunile de antrenamente libere dinaintea curselor pentru Force India si a concurat si in DTM, unde s-a impus la general.

Adrian Sutil, celalalt pilot titular Force India, a concurat si in 2010 pentru teamul indian, obtinand 47 de puncte si clasandu-se in ierarhia generala pe locul 11, la egalitate cu ocupantul locului 10, Rubens Barrichello. Germanul se va afla la al cincilea sezon consecutiv in Formula 1 si a declarat ca isi doreste sa obtina primele podiumuri din cariera in 2011.

In ceea ce-l priveste pe Nico Hulkenberg, acesta a fost unul dintre cei mai buni debutanti in sezonul 2010 de Formula 1, reusind chiar si un pole-position pentru Williams. Cu toate acestea, tanarul german a fost inlocuit cu Pastor Maldonado la capatul lui 2010, iar de atunci speculatiile au fost in floare cu privire la viitorul sau. Hulkenberg a caracterizat contractul sau cu Force India ca pe ''un parteneriat pe termen lung'' si a declarat ca tinteste un loc de titular pentru 2012.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1056 :: 22.18MB