No SSO cookie

Senna si Trulli neaga zvonurile referitoare la mutarile lor

voteaza
(0/ 0)
Senna si Trulli neaga zvonurile referitoare la mutarile lor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bruno Senna si Jarno Trulli au negat zvonurile conform carora brazilianul ar urma sa-i ia locul italianului la Lotus, in conditiiile in care Trulli si-ar dori sa concureze in Nascar.

 
 
Pilotul brazilian de Formula 1 Bruno Senna a negat vehement zvonurile conform carora ar urma sa treaca la sfarsitul sezonului de la echipa Hispania Racing la Lotus.

Zvonurile privitoare la posibila mutare a lui Senna au fost provocate de un alt zvon, conform caruia Jarno Trulli, unul dintre pilotii din acest moment ai echipei Lotus, ar dori sa paraseasca scena Formula 1 pentru a merge sa piloteze in Nascar.

Jarno Trulli a spus la randul lui ca nu exista niciun sambure de adevar in aceste zvonuri, declarandu-se linistit in privinta viitorului sau. Italianul a mai spus ca, desi nu a semnat inca nicio intelegere oficiala pentru sezonul 2011, a purtat discutii cu Mike Gascoyne, Ofiterul sef al departamentului tehnic Lotus, care l-a asigurat ca face parte din planurile echipei pentru anul viitor.

Bruno Senna a spus ca nici nu poate fi vorba din partea sa de discutii cu alte echipe, orice negocieri facute in momentul in care este sub contract cu Hispania putandu-l face sa arate ridicol si disperat.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0711 :: 17.78MB