No SSO cookie

Liuzzi neaga discutiile pentru incheierea contractului cu Force India

voteaza
(0/ 0)
Liuzzi neaga discutiile pentru incheierea contractului cu Force India
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitantonio Liuzzi a declarat inca o data ca este sigur de locul sau de pilot la Force India si a spus ca nu a avut nicio discutie cu conducerea echipei pentru a-si rezilia actuala intelegere.

 
 
Pilotul italian de Formula 1 Vitantonio Liuzzi a negat vehement ca s-ar afla in tratative cu echipa Force India pentru a-si rezilia contractul care este valabil pana la finele sezonului 2011.

Reactia lui Liuzzi vine la doar cateva zile dupa ce presa germana a dezvaluit ca Force India s-ar fi inteles cu Adrian Sutil si Paul di Resta pentru rolurile de piloti titulari si cu Nico Hulkenberg pentru postul de pilot de rezerva si acum ar cauta modalitati de a incheia contractul italianului inainte de termen.

'' Situatia mea este foarte clara. '' a spus Liuzzi transant, adaugand: '' Force India nu m-a informat despre nicio schimbare si pentru mine cuvantul echipei este singurul care conteaza. ''

De asemenea, Vitantonio Liuzzi, cel care a dezamagit in sezonul 2010, fiind in mod constant surclasat de coechipierul sau, Adrian Sutil, a negat si ca i-ar fi fost oferita o compensatie de ordin financiar sau un loc la Mercedes in campionatul DTM pentru a renunta la contractul cu Force India din F 1.

In incheiere, italianul a adoptat un ton amenintator, spunand ca '' Am o intelegere clara cu echipa pentru sezonul 2011, iar daca acestia decid sa o ia pe alt drum, stiu ce-i asteapta. ''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1174 :: 17.79MB