No SSO cookie

Klien, in cursa pentru al doilea loc la Hispania

voteaza
(0/ 0)
Klien, in cursa pentru al doilea loc la Hispania
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Klien ar putea fi al doilea pilot al echipei de Formula 1 Hispania in sezonul 2011, germanul declarand ca este in discutii de ceva vreme cu teamul iberic.

 
 
Austriacul Christian Klien a declarat ca se afla inca in cursa pentru a ocupa cel de-al doilea loc de pilot titular al echipei de Formula 1 Hispania pentru sezonul 2011.

Hispania Racing, echipa care nu a lansat inca monopostul care va fi utilizat in noul sezon, are un singur pilot confirmat pana acum, indianul Narain Karthikeyan, cel de-al doilea urmand a fi anuntat in curand. Pentru acea pozitie, se pare ca echipa iberica isi doreste un pilot cu un puternic sprijin financiar. Totusi, in cazul in care un astfel de pilot nu va putea fi semnat in timp util, HRT il doreste pe italianul Vitantonio Liuzzi, cel care a testat pentru acest team la Barcelona, in urma cu putina vreme.

Klien, pe de alta parte, pilot care a alergat pentru Hispania in trei curse anul trecut, continua sa afirme ca are sanse bune sa se regaseasca in F 1 in sezonul 2011, spunand ca echipa sa manageriala este intr-un contact permanent cu conducerea HRT.

Pilotul in varsta de 28 de ani a mai spus si ca nu crede ca pleaca cu un dezavantaj fata de Liuzzi si Giorgio Mondini, cei care au testat pentru Hispania la Barcelona, in conditiile in care el a fost acolo in sezonul trecut si cunoaste echipa mai bine decat cei doi.

In ceea ce priveste planurile sale de rezerva in cazul in care nu va semna totusi un contract cu HRT, pilotul german a declarat ca ar putea sa ocupe un pilot de rezerva la un alt team din F1.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0961 :: 17.78MB