No SSO cookie

Hispania lanseaza in sfarsit noua masina

voteaza
(0/ 0)
Hispania lanseaza in sfarsit noua masina
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa de Formula 1 Hispania Racing a lansat noul monopost in penultima zi de teste dinaintea inceputului oficial al sezonului 2011.

 
 
Hispania Racing a devenit ultima dintre echipele de Formula 1 care si-a lansat noua masina cu care va aborda sezonul 2011. Noul monopost este denumit F111 si a fost lansat la Barcelona, in penultima zi a ultimei sesiuni de teste dinaintea startului oficial al sezonului.

Dupa ce planurile initiale care prevedeau ca echipa iberica sa lucreze in parteneriat cu Toyota pentru realizarea noii masini au cazut, Hispania Racing a fost nevoita sa construiasca noul monopost de una singura cu un proiect condus de fostul oficial Williams, Bar Honda si Red Bull Geoff Willis.

In ceea ce priveste designul noului monopost, acesta este unul total nou, creat de designerul Daniel Simon, cunoscut prin munca sa la numeroase filme de la Hollywood.

Noua masina Hispania era programata sa fie pentru prima data testata in dupa-amiaza zilei de teste de vineri la Barcelona, urmand sa prinda si o zi intreaga de teste sambata. Narain Karthikeyan si Vitantonio Liuzzi isi vor imparti timpul in aceasta scurta perioada de teste, in incercarea de a se obisnui cat mai repede cu o masina lansata foarte aproape de startul sezonului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0943 :: 17.78MB