No SSO cookie

Domenicali: Massa are tot sprijinul Ferrari

voteaza
(0/ 0)
Domenicali: Massa are tot sprijinul Ferrari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Stefano Domenicali, managerul general Ferrari, a declarat ca echipa sa are incredere inca in Felipe Massa si ca acesta nu va pleca de la scuderia italiana la finele sezonului in curs.

 
 

Stefano Domenicali, managerul general al echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat ca Felipe Massa trebuie sa ramana calm si concentrat pana la finele sezonului in curs pentru a-si imbunatati performantele. Italianul a recunoscut ca echipa nu este satisfacuta de rezultatele brazilianului de pana acum, dar a spus ca are incredere in capacitatea sa de a intoarce aceasta situatie.

Massa nu a reusit sa obtina pana acum in acest sezon niciun podium, aflandu-se la o distanta de 64 de puncte de coechipierul sau Fernando Alonso in ierarhia pilotilor. Cu toate acestea, brazilianul se pare ca mai are un an de contract cu Ferrari, iar echipa italiana este hotarata sa-i acorde incredere in continuare sud-americanului.

'' Felipe a fost in progres in ultimele trei curse si sunt sigur ca va continua acest progres si in partea a doua a sezonului. '' a declarat Domenicali, care a adaugat: '' Felipe trebuie sa fie calm si concentrat pentru a-si putea folosi talentul la maxim. El este un pilot foarte rapid, dar mai are inca de lucrat la constanta si consistenta. ''

In ceea ce priveste viitorul lui Massa la Ferrari, Stefano Domenicali a dorit sa spulbere orice fel de speculatie si a declarat ca sansele ca Lewis Hamilton sau Jenson Button sa-l inlocuiasca pe brazilian sunt mai degraba fanteziste.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0699 :: 17.78MB