No SSO cookie

Di Resta nu va pilota nici in Coreea de Sud

voteaza
(0/ 0)
Di Resta nu va pilota nici in Coreea de Sud
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Paul di Resta, pilotul de teste Force India, nu va fi folosit in antrenamentele oficiale din Coreea de Sud.

 
 
Scotianul Paul di Resta, pilotul de teste al echipei Force India, nu va avea nici pe circuitul din Coreea de Sud sansa sa piloteze in sesiunea de antrenamente oficiale de vineri. Aceasta este a treia cursa consecutiva in care scotianul are parte de acest tratament din partea echipei.

Motivul pentru care nu i se va acorda sansa sa alerge este reprezentat de noutatea circuitului de la Yeongnam. Astfel, mecanicii Force India au considerat ca atat Vitantonio Liuzzi, cat si Adrian Sutil au mare nevoie de cat mai mult timp petrecut pe pista noului circuit.

Di Resta a declarat ca decizia ca el sa nu piloteze in Coreea de Sud a fost luata inca de la inceputul sezonului si ca aceasta nu-l deranjeaza in niciun fel: ''Asa cum s-a decis la inceputul sezonului, nu o sa pilotez in Coreea de Sud, circuitul fiind unul nou pentru toti pilotii si toata lumea avand nevoie de timp cat mai mult de acomodare cu nuantele sale. Din punctul meu de vedere, va fi interesant sa vad circuitul cel nou si in acelasi timp sa experimentez modul in care echipa pregateste o astfel de cursa, atat pe pista, cat si in fabrica.''

Force India va introduce la Yeongnam o aripa fata revizuita, precum si unele modificari mecanice si aerodinamice, in speranta imbunatatirii performantelor masinilor lor.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0748 :: 17.78MB