No SSO cookie

Green Car Event 2011

voteaza
(0/ 0)
Green Car Event 2011
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sorin Oprescu a deschis oficial Green Car Event 2011.

 
 

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat în data de 24 iunie, Green Car Event 2011, primul eveniment auto din Europa rezervat exclusiv maşinilor ecologice. Green Car Event se desfăşoară la AFI Palace Cotroceni şi este deschis publicului larg până duminică, 26 iunie.

Urmând o politică orientată clar spre ecologie şi spre un oraş mai curat, domnul primar general al Capitalei, Sorin Oprescu, a acceptat invitaţia de a fi parte din evenimentul de inaugurare al primului proiect auto orientat exclusiv asupra modelelor electrice, hibride şi care respectă cele mai stricte norme de poluare.

Primarul Capitalei a salutat apariţia Green Car Event, vorbind despre importanţa proiectelor ecologice pentru oraşul Bucureşti. Sorin Oprescu a ţinut sa felicite organizatorii evenimentului si expozanţii.

 

Prima ediţie a evenimentului găzduieşte în premieră pentru Europa de Est două concepte cu propulsie integral electrică pe care expozanţii le aduc în România doar pe perioada Green Car Event. Conceptele sunt 100% funcţionale şi vor fi la dispoziţia publicului pentru a fi testate în câteva sesiuni stabilite de organizatori.

Programul celor trei zile cuprinde o serie de activităţi interactive menite să descifreze conceptele aparent complicate privind modul de funcţionare eco şi sistemele alternative de propulsie. Pe lângă prezentările tehnice se oferă celor interesaţi şi oportunitatea să testeze modele electrice şi hibrid cu plecare din parcarea complementară Green Car Event. Publicul va avea tot timpul la dispoziție un colţ verde înglobat în peisajul evenimentului iar în fiecare seară, începând cu oro 20:00, se va organiza un concert live susţinut de un tânăr artist român specializat în peste 20 de instrumente de percuţie.

Green Car Event va oferi prin tragere la sorţi 50 de premii eco puse la dispoziţie de expozanţi constând în cursuri specifice de condus eficient şi experienţe deosebite în domeniul propulsiilor hibrid şi 100% electrice.

Green Car Event 2011 aduce în atenţia publicului cele mai „verzi” maşini aflate în producţie în prezent sau încă în stadiul de prototip. În spaţiul amenajat eco de la AFI Palace sunt expuse şi explicate modele reprezentative din oferta BMW, MINI, Mercedes-Benz, Smart şi Lexus. La invitaţia de a promova un viitor mai curat au răspuns afirmativ Michelin, Harmony Design şi VB Leasing ca partener principal al evenimentului.

Datorită interesului crescut pentru iniţiative ecologice la nivel mondial, o echipă a prestigioasei publicaţii Financial Times va asigura, pe toată durata Green Car Event, un coverage complet al evenimentului deoarece este primul de acest gen organizat în Europa.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1125 :: 22.12MB