No SSO cookie

Skoda a lansat versiunea Roomster facelift Greenline

voteaza
(0/ 0)
Skoda a lansat versiunea Roomster facelift Greenline
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda a lansat o versiune Greenline a noului Roomster si Fabia facelift.

 
 
Skoda a lansat la anul acesta la Geneva noul Skoda Roomster si Fabia facelift, iar acum a venit randul sa lanseze doua versiuni cu emisii si consum mai redus, versiuni numite Greenline.

In ceea ce priveste design-ul, acesta este acelasi cu modelele facelift prezentate in martie. Modificarea cea mai importanta a versiunilor Greenline este introducerea noului propulsor diesel cu trei cilindri supraalimentat. Noul propulsor de 1.2 litri dezvolta o putere de 75 CP. Transmisia este una manuala cu 5 rapoarte standard.

Pentru a minimaliza consumul si emisiile de CO2, Skoda a dotat noua gama Greenline cu sistemul Start and Stop, un sistem de recuperare a energiei kinetice, garda la sol micsorata, anvelope cu coeficient de frecare redus si o lumina in bord care anunta momentul optim pentru a schimba treapta de viteza.

Datorita acestor imbunatatiri, modelul Fabia Greenline are un consum mixt de 3.4 litri/100 km si emisii de 89 g CO2/km. Modelul Skoda Roomster Greenline are un consum mixt de 4.2 litri si emisii de CO2 de 109 g CO2/km.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2433 :: 22.17MB