No SSO cookie

Making of making of si multumirile de rigoare

voteaza
(0/ 0)
Making of making of si multumirile de rigoare
Editoriale · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro va prezinta care este cea mai noua metoda aplicata la sedintele foto!

 
 

Fete si masini, masini si fete, tinute sexy, masini exotice, decoruri de vis, astea-s chestii pe care cu totii le pot realiza sau obtine. Insa Masini.ro a impins stacheta un pic mai departe: am adunat toate cele de mai sus si am adus, in plus, un sexy-fotograf, pe langa cel ce va scrie. Astfel ca, la sedinta foto am realizat, pe langa cateva sute de fotografii, pe care vi le vom oferi in zilele care urmeaza, si un making of making of.

Adica, sexy-fotograful, ii explica demoazelei cu pricina, cum sa stea, cum sa respire, ba chiar ii aranjeaza tinutele. Apoi se pune pe treaba. Celalat fotograf, s-a ocupat de realizarea making of-ului, adica a suprins ceea ce se putea surprinde, intr-un material care arata... realizarea realizarii.

Multumiri Irinei (modelul feminin care a indurat frigul, chinul, pozitiile si bliturile), Peugeot RCZ (Trust Motors, care ne-a oferit cea mai exotica masina de serie testata in anul 2011), Ilincai Petre (sexy fotograful, care chiar face fotografie), Domeniilor Stirbey din Buftea (care ne-au pus la dispozitie o locatie de vis, plus paza si protectia) si firmei de paza Shelter Security (care a avut in permanenta doi agenti care ne-au pazit si chiar ne-au ajutat, in timpul in care nu-si clateau ochii).
Era sa uit: multumiri Masini.ro, pentru ca uneori viata de jurnalist auto a asa de frumoasa...

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de ovyy

Femeile au scos in evidenta masinile frumoase, dar o femeie sexi iti ia ochii de la masina.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1576 :: 17.79MB