No SSO cookie

Cum sa-ti intretii amanta

voteaza
(0/ 0)
Cum sa-ti intretii amanta
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Este numele spotului prin care Prista Oil Romania SA comunica, pe un ton relaxat, folosind canalele social media.

 
 

"Ne-am propus sa facem un spot prin care sa subliniem relatia strinsa dintre sofer si masina. In jurul meu am nenumarate exemple de oameni care isi trateaza masina cu mult drag si atentie. Asa ca, ideea cu masina privita ca amanta de suflet a soferului, a venit cat se poate de firesc." - precizeaza Valentin Birhala, Managing Partner al agentiei Natural Media. "Soferul, a carui relatie cu propria masina ajunge intr-un impas, vine la o consultatie de specialitate pentru a gasi sprijin, el vrea sa "repare" relatia sa cu "amanta" in cauza."

"Mesajul nostru catre consumator este unul relaxat si speram amuzant. Pentru ca soferul este mai relaxat atunci cand masina lui se simte bine. Noi contribuim cu uleiul de motor de top, adica practic "ungem" relatia sofer–masina, iar actorii vin cu sarea si piperul. Speram sa va placa, sa ne destindem toti un pic". Asa explica filosofia campaniei "Cum se unge o relatie", Cristian Leon, Director al Prista Oil Romania SA.

Nu ne ramane decat sa ne intrebam daca Vali Porcisteanu aplica aceeasi metoda si la propriu si la figurat? Se stie ca acesta are o relatie cu frumosul reprezentant feminin din randul pilotilor de raliu, Alina Bunica, dar iata, nici alaturi de Mateea Marasescu nu ii sta rau! Sa fie uleiurile Prista cele responsabile cu succesele tanarului pilot?

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.0388 :: 22.14MB