No SSO cookie

Studiu de design - Alfa Romeo 6C

voteaza
(5/ 1)
Studiu de design - Alfa Romeo 6C
Concepte · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Un concept mai mult decat interesant, Alfa Romeo 6C. Acest studiu de design vine din partea unui tanar designer.

 
 

Cei de la Alfa Romeo vor reveni pe piata auto prin intermediul modelului 4C Coupe care va fi lansat in luna martie in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Totusi, acest model va fi produs in editie limitata astfel ca profiturile nu vor fi foarte mari.

Daca italienii doresc sa revina in randul lumii auto, trebuie sa vina cu mai multe propuneri interesante care sa capteze atentia tuturor. Nu stim cat de curand se va intampla acest lucru, din pacate.

Astazi va prezentam un studiu de design extrem de interesant. Acesta a fost realizat de Alex Imnadze si poarta numele de Alfa Romeo 6C.

Imnadze a mai realizat astfel de concepte, ultimul fiind pentru Lamborghini. Tanarul student s-a gandit sa vina cu un model sport care sa aiba motorul situat in partea din fata si sa beneficieze de tractiune spate. Acesta ar trebui sa concureze cu modele precum Ford Mustang, Chevrolet Camaro si Chevrolet Corvette Stingray.

Designerul spune ca s-a inspirat de la modelul Alfa Romeo 6C din 1948, de la modelul 8C Competizione si de la modelul 2uettottanta.

Ce putem sa spunem, e un studiu superb si chiar am dori sa vedem o astfel de masina pe strazi. In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. Asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1919 :: 17.79MB