No SSO cookie

Honda CR-V are probleme cu luminile

voteaza
(0/ 0)
Honda CR-V are probleme cu luminile
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda CR-V este subiectul unei anchete initiata de National Highway Traffic Safety Administration.

 
 
Scriam zilele trecute despre Honda CR-V ca fiind crossoverul cu cea mai buna priza la public, cel putin in segmentul din care face parte. Iata ca se intareste zicala ca nu exista masina perfecta, iar Honda CR-V nu face rabat de la regula.

Mai multi proprietari de CR-V, model 2002-2004, au depus sesizari ca pe timp de nopate, ambele faruri si-au pierdut initial din intensitate, apoi s-au stins simultan. Si sa patesti asa ceva in bezna totala, este o experienta de neuitat! Aparent, un contact imperfect este cauza. Acesta se poate supraincalzi si rezultatul este arderea intrerupatorului pentru lumini si a instalatiei electrice corespunzatoare.


National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), a inceput o ancheta preliminara. Chiar daca NHTSA a primit doar 12 sesizari, este posibil ca numarul de masini afectate sa se ridice la 300.000.
 

Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2293 :: 22.11MB