No SSO cookie
TUNING: MTM creste puterea lui Audi A6 de la 309 CP la 376 CP
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest program de tuning destinat pentru celebrul Audi A6. Un program destul de interesant daca va place performanta.

Imagini (10) Data: 6 August 2012 Comentarii (0)

TUNING: Un nou program de tuning pentru celebrul Porsche Panamera GTS
Tuning

Va invitam sa urmariti o serie de imagini interesante cu acest program de tuning, insa avem pentru voi si o serie de detalii tehnice. Daca sunteti curiosi, trebuie sa cititi mai departe.

Imagini (12) Data: 3 August 2012 Comentarii (0)

TUNING: Ducati Monster 1100 EVO Bulgari
Tuning

Va invitam sa aflati de aceasta data mai multe informatii despre acest program de tuning realizat pentru Ducati Monster 1100 EVO Bulgari. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci trebuie sa cititi mai departe.

Imagini (20) Data: 1 August 2012 Comentarii (0)

TUNING: Regele tuturor modelelor Chevrolet Camaro SS
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre acest tuning extravagant realizat de o echipa din America. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci trebuie neaparat sa cititi mai departe.

Imagini (13) Data: 29 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Hamann ofera agresivitate si performante superioare celebrului Porsche Panamera
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre acest program de tuning realizat de Hamann. In plus, va spunem ca avem si o serie de imagini calitative pentru voi. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci trebuie sa cititi mai departe.

Imagini (8) Data: 27 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Toyota GT86 "atins" de Wald International
Tuning

Cei de la Wald International o comit din nou. De aceasta data ei au creat un kit de tuning pentru celebrul Toyota GT86. Daca vreti sa aflati mai multe detalii, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (3) Data: 24 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Cei de la ABT Sportsline ne prezinta Audi QS3
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre acest kit de tuning produs de ABT Sportsline. Un pachet interesant, un pachet care ofera agresivitate si performanta. Pentru mai multe detalii, sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (4) Data: 19 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Hamann Motorsport ofera o nota de personalitate celebrului Range Rover Evoque
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest kit de tuning creat de Hamann Motorsport pentru celebrul Range Rover Evoque. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 18 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Wald International a modificat Lexus CT 200h
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre acest kit de tuning propus de Wald International pentru modelul Lexus CT 200h. Daca v-am starnit curiozitatea, tot ce trebuie sa faceti este sa cititi mai departe.

Imagini (11) Data: 15 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Modificari impresionante aduse de Vath la Mercedes SLS AMG Roadster
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre acest kit de tuning impresionant, realizat de cei de la Vath pentru modelul Mercedes SLS AMG Roadster.

Imagini (10) Data: 13 July 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2009 :: 18.83MB