No SSO cookie

TUNING: Hamann ofera agresivitate si performante superioare celebrului Porsche Panamera

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Hamann ofera agresivitate si performante superioare celebrului Porsche Panamera
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest program de tuning realizat de Hamann. In plus, va spunem ca avem si o serie de imagini calitative pentru voi. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci trebuie sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Hamann vin cu o propunere interesanta. Ei au realizat recent un kit de tuning pentru Porsche Panamera Turbo si Panamera Turbo S. Ca treaba sa fie facuta asa cum trebuie, i-au oferit chiar si un nume pachetului, Cyrano.
Pe langa elementele vizuale, cei de la Hamann au adus modificari si la nivel de performanta.
Pe partea de performanta, tunerul a adaugat un sistem de evacuare performant si a facut o serie de modificari electronice la nivelul motorului. Astfel, cei de la Hamann au crescut puterea la 595 cai putere si 870 Nm. Poate va intrebati cat produc modele de baza. Ei bine, Porsche Panamera Turbo produce 493 cai putere, iar Porsche Panamera Turbo S produce 543 cai putere.
In urma modificarilor aduse, modelele Hamann ar urma sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde si de la 0 la 200 km/h in 12.6 secunde. Viteza maxima este de 315 km/h.
Daca e sa vorbim de aspect, modificarile sunt evidente. Cei de la Hamann au adus modificari in partea din fata, spate, dar si la nivelul pragurilor. In plus, s-au adaugat si jante din aliaj de 22 inch. Per total, modificarile aduse de Hamann sunt mai mult decat interesante. Tunerul a reusit sa faca din Panamera o masina cu adevarat agresiva.
In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, nu uitati sa ne lasati impresiile voastre.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1826 :: 22.19MB