No SSO cookie

TUNING: MTM creste puterea lui Audi A6 de la 309 CP la 376 CP

voteaza
(5/ 1)
TUNING: MTM creste puterea lui Audi A6 de la 309 CP la 376 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest program de tuning destinat pentru celebrul Audi A6. Un program destul de interesant daca va place performanta.

 
 

In cazul in care nu va ajunge puterea lui Audi A6 Avant sau Sedan, ati putea de acum sa apelati la serviciile celor de la MTM. Acestia au adus o serie de imbunatatiri modelului. Modificarile vizeaza motorul, dar si sasiul.
Prin intermediul unor modificari electronice, modelului i s-a urcat puterea de la 309 cai putere la 376 cai putere. Destul de impresionant am zice noi. In plus, costurile acestor modificari nu sunt ridicate. Spunem asta deoarece in cazul in care va permiteti o astfel de masina, va puteti permite si o astfel de modificare. Puteti avea parte de cei 376 cai putere pentru 1.800 euro. De asemenea, pentru o performanta si mai buna, cei de la MTM au adaugat un sistem nou de frane, precum si un sistem nou de suspensii.
Cat despre aspect, acesta a ramas acelasi. Tunerul a mers pe ideea de performanta si nu pe ideea de aspect. Totusi, aveti o serie de imagini cu modelul modificat. Va invitam sa le urmariti.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2396 :: 17.79MB