No SSO cookie

PUBLICITATE: Importatorul Suzuki B&S Motors a urcat în topul importatorilor prin publicitate

voteaza
(0/ 0)
PUBLICITATE: Importatorul Suzuki B&S Motors a urcat în topul importatorilor prin publicitate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

B&S Motors, importator autorizat Suzuki, a urcat pe locul 16 din 54, în topul importatorilor de maşini, vânzările sale crescând constant din 2001, de când este client al agenţiei de media şi publicitate Daylight.

 
 
[poza1s]De asemenea, pentru prima jumătate a anului, B&S Motors se află pe a zecea poziţie în topul importatorilor, în funcţie de sumele cheltuite pentru publicitate, cu 0,3 milioane de dolari, ceea ce reprezintă 1.119 dolari per maşină vândută. Compania şi-a propus un target de vânzări de 400 de unităţi în acest an, în prezent, agenţia Daylight derulând pentru B&S Motors, campania de comunicare "Tot ce iţi doreşti de la un 4 X 4", care se desfăşoară în presa scrisă, radio şi Internet. "Daylight crede că, esenţial în relaţia sa cu clientul, este capacitatea de a-l asculta şi de a-l înţelege cu adevărat. De la nevoi şi dorinţe, până la temeri. A povesti înseamnă priceperea de a insufleţi produsul, de a-l apropia de consumator şi de a-l integra armonios în lumea acestuia", declară oficialii agenţiei. [poza2s]Agenţia de publicitate Daylight oferă o nouă abordare a serviciilor pe care le oferă clienţilor: cercetare şi strategie (campanii de comunicare şi advertising), creaţie, PR, webdesign. Daylight oferă servicii de creaţie care au la bază un proces de cercetare atentă, pentru a înţelege istoria brandului şi specificitatea pieţei locale, analizând contextul competitiv şi comunicarea concurenţei şi apoi comportamentul consumatorului. Daylight este o agenţie cu capital 100% român, privat, deţinut atât de persoane fizice, cât şi juridice. Alţi clienţi cu care Daylight a colaborat de la înfiinţarea sa sunt Castrol, Unisoft România, Sisware, Prutul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1379 :: 17.83MB