No SSO cookie
Mad Max se intoarce: noul Interceptor, votat de fanii Top Gear
Noutati-auto

Mad Max se intoarce, iar divizia australiana a lui Ford Motor Co vrea o parte din actiune. Astfel, in parteneriat cu Top Gear Australia, Ford organizeaza un "pitch” in cadrul caruia cititorii revistei vor alege designul viitorului Interceptor.

Imagini (10) Data: 31 March 2011 Comentarii (0)

Tesla a dat in judecata BBC Top Gear
Noutati-auto

Producatorul american de automobile electrice Tesla Motors a dat in judecata show-ul Top Gear de la BBC, considerand ca in cadrul testului din emisiune, modelul Roadster a fost intentionat si nejustificat denigrat.

Imagini (1) Data: 30 March 2011 Comentarii (1)

VIDEO: Top Gear prezinta evolutia modelului Pagani Zonda
Noutati-auto

Jeremy Clarkson a testat in noul episod Top Gear cel mai puternic model Pagani, hypercarul Zonda R. Acesta este dotat cu un propulsor V12 AMG capabil sa dezvolte o putere maxima de 750 CP si cuplu de 709 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 2.7 secunde.

Imagini (1) Data: 14 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul episod Top Gear
Noutati-auto

Noul episod Top Gear a fost difuzat in Marea Britanie duminica seara. Echipa Top Gear a mers in Albania pentru a testa trei dintre cele mai luxoase limuzine ale momentului: Mercedes S65 AMG, Rolls Royce Ghost si Bentley Mulsanne. Se pare ca 80% dintre masinile inmatriculate in Albania sunt Mercedes.

Imagini (1) Data: 9 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul episod Top Gear continua controversele
Noutati-auto

Noul episod Top Gear contianua seria de controverse, de aceasta data atacand mexicanii si mancarea acestora. Prezentatorii britanici concureaza impotriva celor de la Top Gear Australia si testeaza puternicul Ferrari 599 GTO.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Top Gear compara noul Porsche 911 cu un Beettle
Noutati-auto

Top Gear a pus fata in fata doua masini emblematice, noul Porsche 911 Turbo Cabriolet si parintele sau spiritual, vechiul Volkswagen Beetle. Puternicul Porsche este dotat cu un propulsor capabil sa dezvolte 523 CP, in timp ce modelul Beetle dezvolta doar 50 CP.

Imagini (1) Data: 28 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Top Gear testeaza modelul Skoda Yeti
Noutati-auto

Top Gear a testat in noul episod crossoverul Skoda Yeti. Modelul ceh este testat din punct de vedere al vitezei, spatiului, rezistentei materialelor si capacitatilor de off-roader. Jeremy Clarkson a tinut sa testeze chiar si calitatea sistemului de climatizare.

Imagini (1) Data: 27 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Top Gear testeaza noul Ariel Atom V8
Noutati-auto

Noul sezon Top Gear a debutat duminica in Anglia, iar James May a inceput sezonul cu dreptul. Prezentatorul britanic a testat noul Ariel Atom V8, o masina extrem de usoara dotata cu un propulsor V8 de 500 CP. Printre noutatile sezonului trebuie sa amintim si prezenta lui Tiff Needel si faptul ca noul Stig s-a dovedit a fi foarte eficient.

Imagini (1) Data: 26 January 2011 Comentarii (0)

Top Gear in Albania
Noutati-auto

Clarkson, Hammond si May au fost in Albania pentru filmarea celui mai nou episod al emisiunii Top Gear.

Imagini (1) Data: 24 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iata noul trailer Top Gear!
Noutati-auto

BBC a lansat trailerul noului sezon Top Gear. Cei trei vor conduce masini precum Pagani Zonda R, Ford Focus RS500, Ferrari 599 GTO, Skoda Yeti si vor fi supusi la o serie de probe speciale. Sezonul cu numarul 16 va incepe in aceasta duminica.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1875 :: 14.18MB