No SSO cookie

Tesla a dat in judecata BBC Top Gear

voteaza
(0/ 0)
Tesla a dat in judecata BBC Top Gear
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul american de automobile electrice Tesla Motors a dat in judecata show-ul Top Gear de la BBC, considerand ca in cadrul testului din emisiune, modelul Roadster a fost intentionat si nejustificat denigrat.

 
 
 

Potrivit documentelor depuse in instanta, Tesla considera ca Top Gear a falsificat o scena in care Roadsterul pare sa fi ramas fara baterie.

In raportul americanilor, in cadrul emisiunii, prezentatorul Jeremy Clarkson ar fi spus ca desi “masina este biblic de rapida” si “prima masina electrica pe care chiar ai vrea sa o cumperi”, autonomia sa este limitata. “Desi Tesla spune ca Roadster are o autonomie de 200 de mile, noi am reusit ca pe circuitul Top Gear sa o facem sa ramana fara energie dupa 55 de mile; iar cand ramane fara energie, nu e o treaba foarte usoara sa o reincarci”, ar mai fi spus Clarkson.

 

De asemenea, masina a fost impinsa intr-un hangar ca si cand ar fi ramas fara curent in baterii, iar Tesla considera ca acest lucru nu era adevarat si ca “nu ar fi fost necesar sa fie impinsa”. Insinuarea Top Gear este considerata defaimatoare de catre americani deoarece sugereaza ca Tesla ar insela grosolan potentialii clienti ai lui Roadster.

 

Top Gear are o audienta de aproximativ 6 milioane de telespectatori in Marea Britanie si circa 350 de milioane in intreaga lume, dupa cum declara oficialii BBC.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

nu e prima data cand masonii falsifica in favoarea fratilor de loja si restu poate sa moara.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3174 :: 22.16MB