No SSO cookie

Top Gear in Albania

voteaza
(0/ 0)
Top Gear in Albania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Clarkson, Hammond si May au fost in Albania pentru filmarea celui mai nou episod al emisiunii Top Gear.

 
 
Faptul ca realizatorii emisiunii Top Gear sunt deja faimosi pe intreg globul, nu mai e nicio noutate. Atunci noutatea este ca au fost zariti, acum cateva zile, in Albania. Si ca deja au o problema in a-si camufla miscarile, deoarece sunt recunoscuti oriunde. Acum cateva luni au fost deconspirati in Israel.


Infomatia se pare ca a fost obtinuta via Albanrent, o companie de inchirieri masini, care se pare ca ar fi avut sarcina de a ridica echipa Top Gear de pe Aeroportul din Tirana, care este dealtfel unicul aeroport international din Albania. De aici, echipa britanica a fost condusa catre sudul regiunii Saranda, care este un fel de Riviera Albaneza. S-a folosit o flota de vehicule, printre care s-a aflat si un Mercedes-Benz SL350, o pereche de microbuze Hyundai si cateva Iveco.


Cu putina imaginatie ne-am putea inchipui ce distractie a fost in timpul filmarilor, cei trei fiind mereu pusi pe glume, insa sa nu anticipam, si sa asteptam aparitia episodului respectiv.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1837 :: 17.78MB