No SSO cookie
Dealeri Suzuki in Romania
Noutati-auto

Distributia de automobile si motociclete Suzuki pentru Romania va fi controlata incepand cu acest an de Magyar Suzuki Corporation, care va deveni singura entitate care va reprezenta producatorul japonez pe piata romaneasca.

Imagini (0) Data: 25 January 2006 Comentarii (0)

Suzuki Swift
Noutati-auto

Sa seduci clientii din intreaga lume este o provocare pe care trebuie sa o abordeze fiecare actor din lumea moderna a fabricarii de automobile. De multa vreme, unei astfel de provocari ii face fata cu succes si Suzuki.

Imagini (0) Data: 7 October 2005 Comentarii (0)

Suzuki Swift - o nouă maşină compactă
Prezentari

Suzuki Swift - o nouă maşină compactă. O nouă filosofie şi un nou început

Imagini (0) Data: 6 April 2005 Comentarii (0)

B&S Motors va invita la un drive-test cu modelele Suzuki Ignis si Wagon R+Diesel
Noutati-auto

B&S Motors, importator al automobilelor SUZUKI, vă aşteapta în zilele de sâmbătă 4 şi duminica 5 septembrie, la drive-test, la sediul companiei din Bd. Banu Manta, nr.2, vis-à-vis de Primaria sectorului 1.

Imagini (0) Data: 2 September 2004 Comentarii (0)

Suzuki prezinta în premiera noul Swift 2005
Noutati-auto

Noul Suzuki Swift, modelul de volum al companiei japoneze, produs în Ungaria, va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Imagini (0) Data: 31 August 2004 Comentarii (0)

Rechemari în cascada la nivel mondial pentru Chrysler, Mercedes si Suzuki
Noutati-auto

DaimlerChrysler şi Suzuki recheamă de pe piaţă circa 1,2 milioane de maşini ale mărcilor Chrysler, Mercedes şi Suzuki, din cauza unor defecţiuni ale sistemului electronic de control al frânării, ale sistemului de răcire şi probleme ale modulului care gestionează accelerarea.

Imagini (0) Data: 14 May 2004 Comentarii (0)

Magyar Suzuki va lansa un nou model pe piata europeana
Noutati-auto

Magyar Suzuki a anunţat că va lansa în producţie un nou model de autoturism, ca urmare a unei noi investiţii de 60 miliarde forinţi în uzina de la Esztergom a firmei japoneze, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 26 April 2004 Comentarii (0)

City Center va deschide un showroom Suzuki
Noutati-auto

Primul dealer Suzuki din Bucureşti, îşi va face intrarea oficială pe piaţă miercuri, 25 februarie, prin deschiderea primului showroom, graţie parteneriatului dintre B&S Motors, importatorul mărcii japoneze în România şi City Center, dealer Daewoo, unul din jucătorii activi pe piaţa auto autohtonă.

Imagini (0) Data: 20 February 2004 Comentarii (0)

PUBLICITATE: Importatorul Suzuki B&S Motors a urcat în topul importatorilor prin publicitate
Noutati-auto

B&S Motors, importator autorizat Suzuki, a urcat pe locul 16 din 54, în topul importatorilor de maşini, vânzările sale crescând constant din 2001, de când este client al agenţiei de media şi publicitate Daylight.

Imagini (0) Data: 31 October 2003 Comentarii (0)

Suzuki s-a angajat sa produca cea mai ieftina masina din lume
Noutati-auto

Constructorul de autovehicule japonez Suzuki intenţionează să producă cea mai ieftină maşină din lume la o uzina din India, pentru a face faţă concurenţei producătorului indian Tata, informează AP.

Imagini (0) Data: 23 October 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1093 :: 18.88MB