No SSO cookie
Subaru BRAT
Utile

Subaru BRAT – un acronim Bi-drive Recreational All-terrain Transporter - a fost produs din 1978 si pana in 1993. Era o versiune pick-up a Subaru Leone din anii ’70. Masina a fost dezvoltata direct din SW companiei cu 4 roti si a fost lansata ca model 1978. Similara in ceea ce priveste conceptul cu Chevrolet El Camino si Ford Ranchero, versiunea americana a acesteia avea locuri pentru pasageri in zona pentru incarcatura, ceea ce a servit la reducerea cheltuielilor de transport. Desi Brat putea fi considerat pe buna dreptate camion, locurile din cargo au permis companiei sa numeasca modelul o masina de pasageri.

Imagini (0) Data: 7 October 2010 Comentarii (0)

Subaru K 111
Utile

Subaru K 111 a fost produsa din 1956 si pana in 1961. Tehnologia Nakajima Aircraft Co.'s a fost aplicata cu darnicie pentru modelul Subaru 360. Masina a fost foarte populara si a satisfacut toate conditiile unei masini pentru populatie, mai putin pretul.

Imagini (1) Data: 7 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noua campanie Subaru Mediocrity
Noutati-auto

Subaru a lansat o noua campanie de promovare a modelului Legacy. Noua campanie se numeste Mediocrity (mediocritate) si ataca sedan-urile mediocre, modele care pur si simplu se pierd printre celelalte masini din trafic.Subaru doreste sa demonstreze tuturor ca noul Legacy este un model care iese in evidenta.

Imagini (1) Data: 6 October 2010 Comentarii (0)

Iata primele detalii cu privire la noul Subaru Forester!
Noutati-auto

Subaru a lansat primele informatii cu privire la noul Subaru Forester, acesta va fi primul model care va primi noul propulsor boxer de 2.5 litri.

Imagini (1) Data: 27 September 2010 Comentarii (0)

Coupe-ul Subaru FT-86 va primi 260 CP
Noutati-auto

Noul Subaru FT-86 a fost surprins in timpul testelor, iar noile informatii sugereaza ca va fi dotat cu un propulsor de 2.5 litri supraalimentat. Noul model este rezultatul colaborarii cu Toyota pentru dezvoltarea unui coupe accesibil.

Imagini (1) Data: 17 September 2010 Comentarii (0)

Din Subaru Impreza s-a creat un crossover
Utile

Subaru va prezentat la Geneva noul crossover, construit pe platforma Impreza, care a primit numele de XV.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Subaru Impreza al Cosworth va fi de 400 cai putere
Utile

S-au dat publicitatii primele date despre Subaru Impreza dezvoltat de Cosworth, masina va avea 400 de cai putere. Subaru Impreza care va fi lansat pe piata sub numele de Cosworth Impreza STi CS400.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Revine Subaru Impreza WRX STi cu 4 usi
Utile

La New York Subaru a prezentat reinnoitul Impreza WRX STi cu spate oblic si varianta noua de caroserie de 4 usi. Fanii Subaru s-au obisnuit greu cu Impreza WRX STi de cinci usi, fiindca modelul a fost fabricat mult timp ca si sedan.

Imagini (1) Data: 18 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Incredibil - un Subaru se rastoarna si totusi castiga cursa!
Noutati-auto

Un Subaru care participa in Raliul canadian Rallye Baie Chaleurs s-a rasturnat si a castigat totusi cursa!

Imagini (1) Data: 9 August 2010 Comentarii (0)

Subaru lucreaza la dezvoltarea noului coupe
Noutati-auto

Subaru a oferit informatii proaspete cu privire la noul coupe bazat pe conceptul FT-86. Acest model va fi realizat in colaborare cu Toyota.

Imagini (1) Data: 9 August 2010 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2437 :: 15.27MB