No SSO cookie
Obama: GM si Chrysler ar putea sa intre in faliment
Noutati-auto

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a spus luni ca nu este exclus ca grupurile auto General Motors (GM) si Chrysler, aflate in dificultate financiara, sa intre in faliment, pentru a se restructura, relateaza AFP.

Imagini (1) Data: 31 March 2009 Comentarii (0)

VIDEO: Eric Cantona promoveaza Renault Laguna
Noutati-auto

Fostul mare jucator de fotbal de la Manchester United si nationala Frantei este imaginea ultimului spot publicitar cu Renault Laguna.

Imagini (1) Data: 17 March 2009 Comentarii (0)

Vosganian: Preturile carburantilor Petrom sunt o sfidare
Noutati-auto

Preturile ridicate ale carburantilor comercializati, la poarta rafinariei (fara taxe), de Petrom reprezinta o "sfidare" si sunt mai mari decat cele practicate in statele care nu dispun de rezerve de petrol, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.

Imagini (0) Data: 23 May 2008 Comentarii (3)

Ford amana inchiderea celor sase uzine din SUA
Noutati-auto

Al doilea constructor auto american, Ford Motor Co., a convenit luni seara sa amane programata inchidere a celor sase uzine de asamblare din SUA, in schimbul unor concesii importante din partea principalei organizatii sindicale din industria auto nord-americana, United Auto Workers (UAW).

Imagini (0) Data: 8 November 2007 Comentarii (0)

Audi si Steaua Bucuresti – un parteneriat de prestigiu
Noutati-auto

- Parteneriatul este bazat pe numitorul comun al celor doua marci: SUCCESUL! - Steaua se alatura unor parteneri de valoare ai lui Audi, cum ar fi Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Bayern Munchen sau Olympique Lyon

Imagini (0) Data: 12 February 2007 Comentarii (0)

Piata auto chineza
Noutati-auto

Piata auto din China a ajuns pe locul al doilea in lume dupa cea a Statelor Unite, cu aproape sase milioane de vehicule comercializate anul trecut, potrivit publicatiei People's Daily, care a citat date ale Asociatiei chineze a Producatorilor de Automobile.

Imagini (0) Data: 16 January 2006 Comentarii (0)

GM-Daewoo prezinta noul Chevrolet Matiz la Paris Motor Show
Noutati-auto

GM-Daewoo, companie care din 2005 va fi rebrandată ca Chevrolet în toate statele din Europa se înnoieşte cu ocazia salonului auto de la Paris, unde expune două noi modele, noul Chevrolet Matiz M3X, alături de conceptul SX3.

Imagini (0) Data: 28 September 2004 Comentarii (2)

ARO poate pierde 10 milioane de dolari pe marca Cross Lander
Noutati-auto

Compania americană SMD Automotive Group cere daune de 10 milioane de dolari societăţii ARO Câmpulung, pentru folosirea neautorizată, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, a mărcii Cross Lander, se arată în cotidianul Evenimentul Zilei.

Imagini (0) Data: 1 June 2004 Comentarii (0)

Epopeea ARO - Episodul 4: Amenintarea fantomei Sam
Noutati-auto

Noul model ARO, pregătit şi trimis pentru a fi omologat pe piaţa Statelor Unite a fost respins, motivul invocat fiind emisiile mirositoare de hidrocarburi ce provin de la banchetele maşinii, potrivit surselor din conducerea fabricii, citate de Cotidianul.

Imagini (0) Data: 28 April 2004 Comentarii (0)

Producatorii auto sunt nevoiti sa reduca emisiile poluante ale motoarelor
Noutati-auto

Statele din Vestul Europei sunt în curs să adopte o reducere a emisiilor de CO2 de la noile modele de automobile vândute, în acord cu termenul fixat de asociaţia constructorilor europeni ACEA, fixat pentru anul 2008.În orice caz, viitorul progres în această direcţie va fi destul de dificil de adoptat, mai ales că tehnologia necesară impune costuri destul de mari.

Imagini (0) Data: 30 March 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0940 :: 15.96MB